top_barre2.jpg (2291 octets)
 
News en Promo !

Edito

 

software
L_DesignCAD.jpg (1680 octets)Scanpro2D Symbolen3D SymbolenArchitektuurLandmeterElektriciteitSanitair4D PlanningContourCAMHardware CADSupplies voor Plotters en Printersgratis presentatieopleidingdocumentatie op aanvraagBestelbon

Comeplan

   


 

COVID 19:

STATUSWIJZIGING

BIJ COMEPLAN:

De informatie op deze pagina is niet contractueel en kan worden aangepast volgens de evolutie van de omstandigheden in verband met de COVID 19-crisis.

------------------------------

Vanaf maandag, 11 mei, laat de evolutie van de COVID 19-crisis ons toe om onze installatie- en technische bijstandsactiviteit bij onze klanten te hervatten. 

Onze leveranciers zijn weer in staat om hun diensten en leveringen uit te voeren met inachtneming van de wettelijke verplichtingen.

We blijven een dienst na verkoop per e-mail verzekeren zover we kunnen (telewerken) en verbruiksgoederen (inkten, papier, ...) en software leveren voor zover onze voorraad en de voorraad van onze leveranciers beschikbaar is.

Wij danken u voor uw begrip.

------------------------------

 

 

Voorzorgsmaatregelen en maatregelen genomen bij Comeplan om te vechten
tegen Coronavirus:

 

 

Logistiek:

Ons logistiek centrum, dat een deel van onze voorraden beheert, is een multinationaal Japans bedrijf dat de niet-medische en niet-prioritaire leveringen heeft overgenomen. We zijn dus in staat om het materiaal onder bepaalde voorwaarden te leveren.

We hebben een voorraad verbruiksartikelen in onze kantoren voor het oplossen van problemen. Onze leveranciers zijn ook operationeel voor directe leveringen.

 

Technische dienst:

Overname van de technische dienst bij de klant

Onze technici zijn sinds 5 mei weer geautoriseerd om klanten te bezoeken.


In het kort:

Bij Comeplan passen onze technici de door de overheid aanbevolen hygiënemaatregelen toe en respecteren ze de specifieke instructies van de bedrijven waarnaar ze zouden moeten gaan.

Meer concreet:

 

Het dragen van het masker


Afstand (1,50m)


Uit voorzorg reinigt onze technicus met Dettol met een doek die gedrenkt is in de door de gebruikers aangetaste gebieden.
Hoofdzakelijk het controlegebied (knoppen/(pannel) en enkele toegangsdeksels tot de machine.
 

Gereedschap wordt regelmatig gereinigd. Tijdens interventies worden ze op een doek geplaatst om alle gebruikersgebieden te beschermen.
We passen ons ook van geval tot geval aan de interne regelgeving van de bedrijven aan, evenals aan de door de overheid aanbevolen hygiënemaatregelen.
Bij de ondertekening van de interventieopdracht vragen we de klant om zijn eigen bic/pen te gebruiken voor de handtekening.
 


Ondersteuning en opleiding:

Technische ondersteuning per e-mail
support@comeplan.be

Afstandsonderwijs:
E-learning DesignCAD en zijn modules:

- Comeplan is in staat om e-learning cursussen te verzorgen op DesignCAD en haar modules.Verkoopafdeling:


Evaluatie van uw behoeften
per e-mail
Plotters, scanners, mappen, knippers van plannen
Software

Demonstraties op afstand op afspraak
Mogelijkheid om software demonstraties aan te bieden via videoconferencing.

 


Demo's op You Tube Site

Comeplan

 

 

 


Prijslijst geldig op .De prijzen zijn exclusief  BTW  en kunnen zonder aankondiging gewijzigd worden. Prijzen geldig voor afhaling in onze kantoren. Illustraties zijn niet bindend. Onze algemeen voorwaarden zijn van toepassing en zijn beschikbaar op aanvraag. - Bedrijfinformatie